Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ile kosztuje profesjonalne wybielanie zębów w 2025 roku?
Ja wybielałam zęby w domu żelem o stężeniu 16% CP i zapłaciłam niecałe 200 zł. Efekt praktycznie taki sam jak po profesjonalnym zabiegu.
Odpowiedz
Warto też sprawdzić opinie o konkretnych produktach – żel Bellvia ma bardzo dobre recenzje i jest stosowany również przez profesjonalistów.
Odpowiedz
Dla mnie wybielanie żelem Bellvia 16% CP to idealny kompromis – profesjonalna jakość w domowych warunkach, bez przepłacania.
Odpowiedz
Zdecydowanie nie warto przepłacać tylko za markę gabinetu. Liczy się skład preparatu, a nie miejsce, gdzie się go używa.
Odpowiedz
Laser daje natychmiastowy efekt, ale szybko się przyzwyczajasz do koloru i po kilku miesiącach zęby znów wydają się ciemniejsze.
Odpowiedz
Koszt wybielania domowego z dobrym żelem to ułamek ceny gabinetowej, a efekt równie trwały.
Odpowiedz
Dentystka tłumaczyła, że laser to szybki efekt, ale nie zawsze trwały. Nakładki pozwalają lepiej utrzymać kolor przez kilka miesięcy.
Odpowiedz
Jeśli ktoś ma zdrowe zęby i trochę cierpliwości, to wybielanie domowe wychodzi znacznie taniej i daje podobny rezultat.
Odpowiedz
Laser jest droższy, bo wymaga specjalistycznego sprzętu i kilku wizyt.
Odpowiedz
Zastanawiam się nad wybielaniem u dentysty, ale ceny są bardzo różne. Widziałam oferty od kilkuset do nawet kilku tysięcy złotych. Od czego to zależy i czy rzeczywiście warto płacić więcej za zabieg w gabinecie?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: