Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efekty utrzymujące się po roku – czy warto powtarzać zabieg?
Ja wybielałam żelem nakładkowym rok temu i efekt nadal jest widoczny. Kolor może minimalnie się przyciemnił, ale to naturalne.
Odpowiedz
Efekt utrzymuje się długo, jeśli nie pali się papierosów i unika mocno barwiących napojów.
Odpowiedz
Warto po wybielaniu dbać o dietę i unikać napojów, które barwią – wtedy efekt utrzymuje się znacznie dłużej.
Odpowiedz
Ja wybielałam Bellvią i efekt utrzymał się cały rok. Teraz planuję krótką sesję przypominającą, bo to bezpieczne i szybkie.
Odpowiedz
Po roku warto też użyć żelu remineralizującego, żeby odświeżyć szkliwo i przygotować je na ewentualne wybielanie.
Odpowiedz
Nie ma sensu robić pełnej kuracji częściej niż raz w roku. Wystarczy kilka dni przypominających, żeby przywrócić świeżość koloru.
Odpowiedz
Po tygodniu stosowania ponownie kolor wrócił do idealnego poziomu. To dużo lepsze niż robienie pełnej kuracji od nowa.
Odpowiedz
Ja wybielam delikatnie co 10–12 miesięcy i nie mam żadnych problemów z nadwrażliwością.
Odpowiedz
Po roku wybielania nadal wyglądam naturalnie, a uśmiech jest jasny i zdrowy. Warto powtarzać zabieg co jakiś czas, ale z umiarem.
Odpowiedz
Minął prawie rok od mojego wybielania i zastanawiam się, czy warto powtórzyć zabieg. Kolor zębów wciąż wygląda dobrze, ale wydaje mi się, że nieco zżółkł. Jak często powtarzacie wybielanie i czy po roku efekt dalej się utrzymuje?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości