Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efekty wybielania po tygodniu – zdjęcia użytkowników
Efekt jest lepszy, jeśli trzyma się nakładki codziennie, bez przerw. Regularność to klucz.
Odpowiedz
Koleżanka też próbowała i mówiła, że widać zmianę po kilku użyciach. Każdy reaguje trochę inaczej, ale u większości działa szybko.
Odpowiedz
Wybielałam żelem Bellvia 16% CP i mogę polecić każdemu. Nie czułam bólu ani szczypania, a efekt utrzymał się już kilka miesięcy.
Odpowiedz
Miałam lekko wrażliwe zęby przez dwa dni, ale po użyciu żelu remineralizującego wszystko wróciło do normy.
Odpowiedz
Ja robiłam zdjęcie przed i po – różnica była bardzo widoczna. Zęby jaśniejsze, a uśmiech wygląda o wiele lepiej.
Odpowiedz
Ja też robiłam tygodniową kurację i różnica ogromna. Przed wybielaniem miałam delikatny żółty odcień, a teraz biel wygląda naturalnie i świeżo.
Odpowiedz
Zęby nie zrobiły się kredowo-białe, tylko czyste i równe w kolorze. Bardzo naturalny efekt.
Odpowiedz
Używałam Bellvia 16% CP, bo widziałam, że wiele osób go chwali, i faktycznie działa lepiej niż inne, które próbowałam wcześniej.
Odpowiedz
Zestaw z żelem Bellvia był najwygodniejszy, jaki miałam. Nakładki dobrze przylegają i żel się nie rozlewa.
Odpowiedz
Nie spodziewałam się, że w domu można uzyskać taki rezultat. Zęby wyglądają jak po zabiegu u dentysty.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości